Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση του Συνεταιρισμού μας με τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη

Την Πέμπτη 19/02/2015 πρόεδρος του συνεταιρισμού μας ''ΘΡΑΚΩΝ ΑΜΝΟΣ'' μαζί με τον  πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη μαζί είχαν πολύωρη συνάντηση με τον υφυπουργό αγροτικής σνάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη. Η συνάντηση υπήρξε εφ΄όλης της ύλης. Άκρως εποικοδομητική και με όλη την καλή διάθεση απο πλευράς πολιτικής ηγεσίας να διορθωθούν πολλά και χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον πρωτογενή τομέα. Συζητήθηκαν προτάσεις μας για το κόστος παραγωγής, για τις άδειες λειτουργίας των σταβλικών εγκαταστάσεων, για τους τρόπους αναβίωσης των ''χαμένων'' ζώων, για τους βοσκοτόπους, για όλες τις πληρωμές που εκκρεμούν, για το συνδικαλιστικό μας κίνημα καθώς και για προβλήματα των συνεταιρισμών-ομάδων παραγωγων.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  :
   Μετά την συνάντηση με τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη σας ενημερώνουμε ότι: όσοι κτηνοτρόφοι δεν έχουν πληρωθεί την ενιαία ενίσχυση και την εξισωτική αποζημίωση ή έχουν πληρωθεί λιγότερα χρήματα απο αυτά που τους αναλογούν, να καταθέσουν αιτήσεις επιλεξιμότητας εκεί όπου κατέθεσαν την δήλωση καλλιέργειας τους (ΕΑΣκλπ). Οι αιτήσεις θα εξεταστούν με προσοχή και δικαιοσύνη όπως μας υποσχέθηκε ο υπουργός. Παρακαλώ λόγο μεγάλης έλλειψης εμπιστοσύνης προς τις πύλες να ζητάτε πάντοτε αριθμό πρωτοκόλλου αναφέρει ο προεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης και προσθέτει:
  Σχετικά με τις άδεις λειτουργίας των σταβλικών εγκαταστάσεων έχει δοθεί παράταση 19/09/2015 και κατατίθεται νομοσχέδιο με απλοποίηση των διαδικασιών, ποιο ελαστικούς όρους, και μειωμένο κόστος.
Για να διαβάσετε την επιστολή με τα προβλήματα που δόθηκε στο κ Σγουριδη πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου