Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Η πορεία των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα

Screenshot_2016-01-18-18-26-36Επέστρεψαν στα μπλόκα οι αγρότες μετά τις μεγάλες συγκεντρώσεις που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες αφού αναμένονται οι αποφάσεις στις συνελεύσεις των αγροτών για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις.
Σύμφωνα με το thetoc.gr, σε επ’ αόριστον αποκλεισμό των Τεμπών προχώρησαν για ακόμη μια φορά από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής οι αγρότες του μπλόκου οι οποίοι τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν πρόσκληση από την κυβέρνηση για διάλογο, στη βάση των προτάσεων που έχουν καταθέσει μαζί με τους αγρότες του μπλόκου των Μικροθηβών.
Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων πρόκειται να συγκαλέσει νέα γενική συνέλευση των 68 μπλόκων. Οι αγρότες της Ροδόπης θα αποκλείσουν επί 72 ώρες το τελωνείο της Νυμφαίας στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον κόμβο του Τυχηρού.
Οι αγρότες της Ξάνθης προχωρούν σε επτάωρους αποκλεισμούς από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 7 το απόγευμα. Στο μπλόκο της Νίκαιας θα ληφθούν αποφάσεις το απόγευμα της Δευτέρας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου