Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Πυρετώδεις διεργασίες στον ΟΠΕΚΕΠΕ για καταβολή του τσεκ, από απόγευμα Παρασκευής χρήματα στους λογαριασμούς

Αποτέλεσμα εικόνας για επιδοτησηΈντονες φαίνεται να είναι οι διεργασίες που γίνονται αυτή την ώρα μεταξύ ΟΠΕΚΕΠΕ και Υπουργείου Οικονομικών, ώστε να πραγματοποιηθεί η πληρωμή του τσεκ ακόμα και νωρίτερα από την ερχόμενη Δευτέρα (19/12). Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αρκετές είναι οι πιθανότητες να δουν οι παραγωγοί χρήματα στους λογαριασμούς τους (στα ATM της Πειραιώς) από το βράδυ της Παρασκευής (16/12). Από τις αρχές της εβδομάδας τα χρήματα θα φαίνονται στα βιβλιάρια και των υπόλοιπων δικαιούχων. Η πληρωμή θα περιλαμβάνει τα υπόλοιπα της βασικής (412.879.000 ευρώ) το πρασίνισμα (569.748.000 ευρώ), καθώς και περίπου 15 εκατ. ευρώ που αφορούν τους Νέους Γεωργούς.

Τέλος θα δοθούν και κάποια ποσά για όσους δικαιούνται ποσά άνω των 250 ευρώ και δεν είχαν προλάβει να εκκαθαριστούν. Επίσης, ολόκληρο το τσεκ θα πάρουν όσοι κόπηκαν λανθασμένα λόγω μη αναγνώρισης τους ως «ενεργοί αγρότες».
Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Α. Καπρέλη (video) για την καταβολή του τσεκ και της εξισωτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου