Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Σε σύσκεψη για την κατανομή των βοσκοτόπων καλεί ο ΣΕΚ την Τετάρτη στην Αθήνα

Σύσκεψη για την κατανομή βοσκοτόπων στους κτηνοτρόφους της χώρας καλεί ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας την Τετάρτη 27 Μαΐου στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στις 12:00 στο Ξενοδοχείο Stanley (Οδυσσέως 1, Πλ. Καραϊσκάκη τηλ: 210 5241611).
Σκοπός της σύσκεψης είναι η εφαρμογή της ΚΥΑ 873/55993/ 20.5.2015, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή 22 Μαΐου, για την κατανομή βοσκοτόπων στους κτηνοτρόφους της χώρας, οι επιπτώσεις που αναμένεται να έχει στους κτηνοτρόφους και οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν οι οποίες θα εξασφαλίσουν τη δίκαιη, απρόσκοπτη, σωστή και αντικειμενική κατανομή τους.

Στην σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, κ. Δημήτρης Γελαλής, ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Βιώσιμης Ζωικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής του ΥΠΑΠΕΝ, κ. Θωμάς Αλεξανδρόπουλος, οι 13 Περιφερειάρχες ή οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες, εκπρόσωποι των πυλών ΟΣΔΕ, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΚ καθώς και οι οργανώσεις μέλη του Συνδέσμου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου