Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Παραιτήθηκε ο Δ. Καμμένος, πιθανός αντικαταστάτης ο Π. Σγουρίδης

Παραιτήθηκε ο Δ. Καμμένος, πιθανός αντικαταστάτης ο Π. ΣγουρίδηςΤην παραίτησή του ανακοίνωσε χθες, μετά την ορκωμοσία του, ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Καμμένος.
"Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει" αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνει ότι: "Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα".

Την προαναγγελία της παραίτησης είχε κάνει νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Πρόκειται μάλλον για την πιο σύντομη αποπομπή κυβερνητικού στελέχους από τον θώκο του καθώς δεν πέρασε ούτε μισό εικοσιτετράωρο από την ώρα που ορκίστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη αποφασιστεί αντικαταστάτης του Δ. Καμμένου να είναι ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος είχε διατελέσει υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης στην προηγούμενης κυβέρνηση.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου