Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Και φέτος στο τετράμηνο οι κτηνοτρόφοι στα ορεινά

Υπεγράφη και φέτος η απόφαση με την οποία μειώνεται στους 4 μήνες ο χρόνος παραμονής των μετακινούμενων κτηνοτρόφων στα ορεινά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Για το έτος 2015, η σχετική απόφαση, που υπογράφει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, για τη μείωση του χρόνου παραμονής των μετακινούμενων κτηνοτρόφων στο πλαίσιο του Προγράμματος της Εξισωτικής Αποζημίωσης (Μέτρα 211 και 212 ) αφορά τις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Πιο αναλυτικά, η σχετική απόφαση ορίζει τα εξής:

1. Το διάστημα παραμονής των μετακινούμενων κτηνοτρόφων του Προγράμματος της Εξισωτικής Αποζημίωσης (Μέτρα 211 και 212) στις περιοχές της Οδηγίας 85/148/Ε.Ο.Κ. όπως τροποποιημένη ισχύει, για τις Π.Ε. Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Μαγνησίας και Β. Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και για το έτος 2015 καθορίζεται στους τέσσερες (4) συνολικά μήνες τουλάχιστον, λόγω των εξαιρετικών δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις περιοχές αυτές.
2. Η παρούσα να δημοσιοποιηθεί με θυροκόλληση στον Πίνακα ανακοινώσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
3. Οι κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων παρακαλούνται να φροντίσουν για τη θυροκόλληση της παρούσας στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες των Περιφερειακών τους Ενοτήτων.
Διαβάστε εδώ τη σχετική απόφαση
 Μείωση χρόνου παραμονής των μετακινούμενων κτηνοτρόφων στα ορεινά.pdf

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου