Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Αποχώρησαν οι αγρότες και ο Αποστόλου από τη Ροδόπη

Την απόφαση να αποχωρήσουν από την περιφερειακή ενότητα Ροδόπης έλαβαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ οι αγρότες της Ροδόπης, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για συμμετοχή στα μπλόκα από Πέμπτη. Η απόφαση ελήφθη μετά από συννενόηση με εκπροσώπους αγροτών από όλη την Ελλάδα.
Έτσι, μετά από σχεδόν 14 ώρες «ομηρίας», ο υπουργός αποχώρησε από το κτήριο της αντιπεριφέρειας Ροδόπης, αρνούμενος να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, ενώ αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα με την πρωινή πτήση.
Παράλληλα, μία απίστευτη πληροφορία κυκλοφόρησε στην Κομοτηνή, μεταξύ των αγροτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, εντός του οποίου παρέμεινε μισή μέρα εγκλωβισμένος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.
Σύμφωνα με την πληροφορία, την οποία επιβεβαιώνουν κάποιοι αγρότες που είναι παρόντες, γύρω στις 8 το βράδυ επιχειρήθηκε η φυγάδευση του υπουργού, ο οποίος ήταν ντυμένος… αστυνομικός! Κάποιοι αγρότες ωστόσο τον αναγνώρισαν, με αποτέλεσμα να του πετάξουν αυγά, να υπάρξει ένταση και ο υπουργός να επιστρέψει στη νομαρχία.
Ήδη οι αγρότες με τα τρακτέρ κινούνται σε κομβικά σημεία όπως στους Κήπους και σε όλα τα νευραλγικά σταυροδρόμια κάνοντας όσο περισσότερο αισθητή την παρουσία τους και την αντίδρασή τους στα προτεινόμενα μέτρα για το ασφαλιστικό και φορολογικό τους.
Δείτε το video

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου